Werving

Fides biedt u graag een integrale oplossing op maat aan voor uw organisatie. Dit betekent dat wij volledig inspelen op de behoefte binnen uw bedrijf en u van dienst zijn bij inzet van de juiste uitzendkrachten. Met andere woorden; van inventarisatie van uw wensen en voorkeuren tot en met de plaatsing van onze uitzendkrachten bij uw organisatie.

De zoektocht naar de perfecte match begint met het zo volledig mogelijk in kaart brengen van uw wensen en eisen. Kennis van uw corebusiness, bedrijfsmentaliteit en werkwijze zijn daarbij onontbeerlijk. Daarvoor graven wij diep in uw organisatie. Aan welke kwalificaties moet de uitzendkracht voldoen? Over welke diploma's en certificaten moet de uitzendkracht beschikken? Hoe lang wilt u hem aan u binden en op welke wijze? Bijvoorbeeld deze zaken brengen wij in kaart in het intakegesprek met u.

Op basis van het functieprofiel en de vereiste competenties starten wij onze wervingsactiviteiten in Polen. Daarbij worden de uitzendkrachten niet alleen uitvoerig getest op technische vaardigheden (tekening lezen, proeflas), ervaring en motivatie, maar ook op taalvaardigheid, sociale instelling en aanpassingsvermogen. Uiteraard zetten wij hier ook social media voor in.